Vælg en side
[op-is-open set_id="103" open_text="Åben i dag" close_text="Vi åbner igen" show_next="true" show_today="open" next_format="%2$s %1$s kl. %3$s-%4$s"]

NYHEDER 2023

Danmarks Motorcykelmuseum i Stubbekøbing er et mekka for alle motorcykelentusiaster og radio/TV  interesserede.

Museet har gennem årene præsenteret utallige udstillinger, der viser den rige historie af motorcykler og radioer, og deres betydning for samfundet. I 2023 er der igen spændende nyheder på programmet, når museet åbner en særudstilling dedikeret til Laverda, touringlivet i 60’erne, motorskribent Villy Poulsen, børnemotorcykler og Dieter Rams 10 design teser.

Laverda var en af ​​de førende producenter af højkvalitetsmotorcykler i Italien i 60’erne, og udstillingen vil viser et par af de ikoniske modeller.

Særudstillingen om touringlivet i 60’erne er et must-see for alle, der selv har været på touring eller er interesseret i det tidlige primitive campingliv.

 

Men særudstillingerne stopper ikke der
For at fejre børnenes fascination af motorcykler vil museet også præsentere en udstilling af børnemotorcykler.

For motorcykelentusiaster er der også gode nyheder. Museet vil præsentere et udsnit af motorskribent Villy Poulsen’s forfatterskab i form af bøger og tidsskrifter. Villy Poulsen var en anerkendt dansk motorskribent med mere end 50 års erfaring i branchen, og hans bidrag vil give besøgende et unikt indblik i hans alsidige liv og forfatterskab.

Endelig vil museet præsentere Dieter Rems 10 teser om design. Dieter Rems er en tysk industriel designer som arbejdede for Braun i 1960’erne, og har været til stor inspiration for mange designere i hele verden.

Alt i alt bliver sæson 2023 på Danmarks Motorcykelmuseum i Stubbekøbing en spændende og informativ oplevelse for alle besøgende, uanset om interessen er motorcykler eller radioer.