Vælg en side
[op-is-open set_id="103" open_text="Åben i dag" close_text="Vi åbner igen" show_next="true" show_today="open" next_format="%2$s %1$s kl. %3$s-%4$s"]

Sæson 2022

MOTORCYKLER – SÆSON 2022

I 2022 markerer vi Kawasaki Z modellernes 50 års jubilæum ved at udstille Z 1 modeller, både den nye og jubilæumsmodellen, desuden et par 3 cyl. 2-taktere fra Kawasaki.
Du kan også se mere end 100 års udvikling af ”Superbikes”. Fra amerikansk over en dansk til både engelsk og japansk.
Særudstillingen om Orla og Preben Knudsens speed-way karriere viser vi også i år. 3 flotte maskiner udstilles + den spændende historie og pokaler.
100 års motorcykel udvikling på en lang række, lige fra Elleham til Ducati kan du beundre. Snyd ikke dig selv og din familie for at opleve disse særudstillinger, som ikke ses andre steder i Danmark.

Besøg Danmarks Motorcykelmuseum – Et museum fyldt med motorcykler fra hele verden!

RADIO – SÆSON 2022

Radioafdelingen viser den elektroniske udvikling i Verden og i Danmark. Den første mekaniske lyd. Den første båndoptager. Den første buesender. Den første højtaler, Magnavox konstrueret af Peter L. Jensen fra Hesnæs på sin fabrik i USA, den senere Jensen Speakers.

En 100 år gammel rørforstærker er kommet fra USA til samlingen. Takket være en donation fra det Classenske Fideicommis er det lykkedes at erhverve en AC 2 Magnavox forstærker fra 1922 til samlingen. De elektroniske milepæle i historien, Videomaskinen fejrer 50 års jubilæum og CD-afspilleren kan prale med at have være fremme i 40 år.
På udstillingen kan du med hjælp fra QR-koder høre spændende radio lyd klip.